Entrevista para elCugatenc

El Diario elCugatenc ha publicado un artículo en el que habla del proyecto que coordino, Marginarte. Aquí un fragmento de la entrevista:

Art marginal, art outsider. Art no domesticat ni sotmès a normes professionals o acadèmiques. Obres artístiques que no tinguin un espai en galeries o museus d’art. Confeccionades per artistes que no els anomenen artistes pel fet de tenir discapacitats físiques o mentals que els fan ser diferents de la resta o per no tenir una instrucció acadèmica formal.

Aquest és el perfil de persones que busca el projecte anomenat Marginarte. Una associació formada per John Roberto, Patricia Etcheverry i Maria Isabel Rubinat, que té com a objectiu potenciar i dignificar l’art marginal mitjançant la promoció i divulgació de les obres d’artistes en risc d’exclusió i vulnerabilitat social. “Volem promoure l’art marginal, l’art que realitzen persones que per circumstàncies socials o personals no s’han pogut dedicar de la manera convencional a l’art, a través dels estudis”, definia en John.

Seguir leyendo

Vídeo recomendado

Último tuit

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/vhosts/41/221041/webspace/siteapps/WordPress-244342/htdocs/wp-content/plugins/wd-twitter-feed/vendor/j7mbo/twitter-api-php/TwitterAPIExchange.php on line 164
John Roberto's Twitter avatar
John Roberto
@johnrbto

Schema of the Art Auction Ontology (excerpt). t.co/bSLBmes87y #ontologies #ontologias #ontology #artworkt.co/Wok7v3IzwK

Mis redes sociales

Facebook
Facebook
Twitter
LinkedIn
admin Written by:

Be First to Comment

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *